Få lavet den helt rette støttemur

​Drømmer du om at få professionel hjælp til at lave en støttemur? Så er du landet det rette sted. Vores entreprenørfirma har med tiden lavet mange støttemure for både private og erhvervskunder. Vores virksomhed er beliggende i Aalborg, men vi kører gerne ud til kunder i Nørresundby, Svenstrup og omegn.

Opbygning af støttemure kan for mange være en æstetisk flot løsning til udendørsarealer. Derudover kan de bruges til at bygge hus på en grund, der ikke har ens højdeniveau. De kan også bruges i tilfælde, hvor grunden skal udvides, men rammer et fald i grunden. En støttemur laves som en samlet løsning – for eksempel hvor der også bygges trapper af fliser.

Ønsker du en større renovering af udendørsarealet, kan der være behov for den slags mure. Det kan være i forbindelse med alt lige fra indkørsler, terrasser og lignende. Med den rette fundablok kan vi lave holdbare og æstetiske løsninger, som matcher dine behov.

Vi tilbyder:

  • Opbygning af støttemure
  • ​Fair priser
  • ​Høj kvalitet og fleksibilitet
  • ​God kundekontakt fra begyndelsen

Hvad koster en støttemur?

​Vores priser på en støttemur afhænger altid af opgavens omfang. Som sagt kan en sådan mur bruges i mange forskellige anledninger – blandt til niveauforskelle, æstetiske løsninger og større renoveringer af udendørsarealer. Din pris vil derfor blandt andet afhænge af de sten, du vælger.

Derudover vil prisen afspejle det tidsestimat, vi arbejder med, samt areal. Det er desuden op til dig at vælge, om muren skal være støbt. Uanset opgavens omfang står vi klar til at hjælpe og imødekomme dine behov.

Vi har med tiden udført mange projekter med støttemure. Derfor har vi den erfaring og de kompetencer, der skal til, for at vi kan levere et godt resultat. Inden vi kan give en endelig pris, kræver det dog, at vi først vurderer opgaven. Derefter vil du modtage et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din støttemur

​Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud? Så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til os på telefon 28 81 49 34, eller send en e-mail til kontakt@akanlaeg.dk. Du kan også sende en besked via kontaktformularen.​ Vi glæder os til at give dig en billig pris på din støttemur!

Interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt?​

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Lever op til dine forventninger

Vi laver et godt stykke arbejde, og vi står inde for det vi laver.

Private og erhverv

Vi laver opgaver både for private og erhverv kunder.

​God kvalitet og tilfredse kunder

Vi bestræber os efter tilfredshed ved hver enkelt opgave.

​Uforpligtende tilbud

​Vejledende Timepris 400 kr. i timen men har med størrelse osv.

Følg os på

Anmeldelser fra Facebook

"Flot arbejde de leverer og holder hvad de lover 100%. Mange tak for det stykke arbejde i har lavet for mig"

- Rasmus Marcussen

Kontakt

​AK ANLÆG

Rørdalsvej 89, 9220 Aalborg Øst

Telefon: 28 81 49 34

E-mail: kontakt@akanlaeg.dk

CVR: 40899235

Åbningstider

Mandag - lørdag: 09.00 - 17.00

Søndag: Lukket