Professionel brolægning i høj kvalitet

Har du længe overvejet at få en professionel brolægning? Så kan AK ANLÆG hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for entreprenør- og anlægsarbejde. Vores virksomhed ligger i Aalborg, men vi kører også gerne ud til kunder i Nørresundby, Svenstrup og omegn.

Der er generelt mange gode grunde til at få en professionel brolægger til at hjælpe med eksempelvis terrasser, indkørsler, fortove og meget mere. Ved at hyre os kan du nemlig være sikker på, at du får en professionel belægning høj kvalitet.

Vi har med tiden lavet alle former for brolægning for både private og erhvervskunder. Skal du være den næste? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos os er kunden altid i fokus, og vi gør en dyd ud af at imødekomme vores kunders behov.

Vi tilbyder:

  • Alt belægningsarbejde
  • ​Høj faglig ekspertise
  • ​Mange års erfaring
  • ​Fair priser
  • ​Moderne udstyr

Hvad koster brolægning?

​Hos os afhænger vores priser på en brolægning blandt andet af valg af materialer, tidsestimat, areal og generelt opgavens omfang. Derfor kan vi først give en endelig pris, når vi har vurderet opgaven. Herefter vil du modtage et uforpligtende tilbud og en billig pris.

Ved belægning er det vigtigt for os, at æstetikken og ikke mindst holdbarheden er i højsædet uanset projektet. Drejer det sig eksempelvis om flisebelægning, tilbyder vi også at hjælpe med at træffe det rigtige valg af materialer alt efter behov. Her er det vigtigt at være opmærksom på, at priserne på fliserne også varierer.

Vi har med tiden udført alt lige fra små specialopgaver til store maskinbelægningsopgaver. Vi har det rette moderne udstyr til at udføre alle former for belægningsarbejde lige fra indkørsler til torve, pladser og veje.

Har du brug for et uforpligtende tilbud på din brolægning?

​Hvis du mangler yderligere informationer om vores arbejde, flisesortiment, priser eller andet, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Har du brug for et uforpligtende tilbud og en billig pris, står vi klar også klar til at hjælpe.

Kontakt os på telefon 28 81 49 34, eller send en e-mail til kontakt@akanlaeg.dk. Du kan også sende en besked via kontaktformularen. Vi ser frem til at hjælpe dig med din brolægning!

Interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt?​

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Lever op til dine forventninger

Vi laver et godt stykke arbejde, og vi står inde for det vi laver.

Private og erhverv

Vi laver opgaver både for private og erhverv kunder.

​God kvalitet og tilfredse kunder

Vi bestræber os efter tilfredshed ved hver enkelt opgave.

​Uforpligtende tilbud

​Vejledende Timepris 400 kr. i timen men har med størrelse osv.

Følg os på

Anmeldelser fra Facebook

"Flot arbejde de leverer og holder hvad de lover 100%. Mange tak for det stykke arbejde i har lavet for mig"

- Rasmus Marcussen

Kontakt

​AK ANLÆG

Rørdalsvej 89, 9220 Aalborg Øst

Telefon: 28 81 49 34

E-mail: kontakt@akanlaeg.dk

CVR: 40899235

Åbningstider

Mandag - lørdag: 09.00 - 17.00

Søndag: Lukket